Anëtarët e komitetit të nderit

Prof. Dr. Antonio Da Cunha, ekonomist, profesor në Universitetin e Lozanës, drejtor i Institutit të Gjeografisë dhe drejtor Vëzhgimi i Qytetit dhe zhvillimi jetëgjatë.

Prof. Astrit Leka, autor, kryetar i SOLIDEST-it, kryetar nderi i Lidhjes së Intelektualëve Shqiptarë në Zvicër, Gjenevë.

Znj. Barbara Haering, Dr. e Shkencave natyrore, kryetare e Institutit të Studimeve të Larta në Administratë Publike (IDHEAP) në Lozanë  dhe e Qendrës Ndërkombëtare Humanitare të Çminimit në Gjenevë.

Prof. Dr. Bernard Dafflon, prof. i financave publike, në Universitetin e Friburgut.

Dr. Christian Zindel, profesor, kryetar i shoqatës “Arsimi”, Baden.

Z. Georges Cuenot, prof. filozofie, anëtar i “Eurobibus”-it, Lozanë.

Znj. Katherina Washington, Dozentin HEP-Cyrih, nismëtare e projektit “Kosovison”.

Shkël. e tij, Z. Mehmet Elezi, shkrimtar, gazetar, sot ambasador i Shqipërisë në Zvicër.

Z. Rolf Altherr, kryetar i shoqërisë Zvicër-Shqipëri, Goldach.

Z. Ueli Leuenberger, themelues i UPSH-UPA në Gjenevë, parlamentar, kryetar i Partisë Ekologjike Zvicerane.

Znj. Vaçe Zela, artiste, e nderuar me urdhrin e presidentit: “Nderi i Kombit” (Shqipëri), Bazel.

Z. Xhemali Berisha, këngëtar, koreograf, ish-udhëheqës artistik i ansamblit kombëtar Shota (Kosovë), Gjenevë.